Cystone Hindi Wikipedia På Engelsk

Hindi – Wikipedia.

Kolonimaktens språk engelsk har fremdeles en sterk stilling i India. Undervisning på høyere nivå og rettspleie foregår ofte på engelsk, og indere fra ulike deler av India bruker gjerne engelsk for å kommunisere. Ny teknologi, som har bidratt til stor økonomisk vekst i India de siste årene, foregår gjerne på engelsk. Engelsk grammatikk er basert på germanske røtter, selv om lærde gjennom 1700- og 1800-tallet prøvde å anvende latinsk grammatikk på språket uten særlig suksess. Engelsk er et språk med færre bøyningsformer enn de fleste andre indoeuropeiske språk, og bruker i stedet hjelpeord og ordstilling for å angi semantiske nyanser. Hindi devanagari हिन्दी hindī er eit indoarisk språk som vert snakka som morsmål eller som primært hjelpespråk over store delar av det nordlege og sentrale India, av bortimot 800 millionar menneske.Hindi har hovudbase i dei mellom-indoariske prakritspråka i mellomalderen og dermed òg frå sanskrit.På grunn av den sterke påverknaden frå islam i det nordlege India er det. Dette kan være engelsk, hindi eller andre språk som blir talt i delstaten, og delstaten kan velge ett eller flere. Siden delstatene i India opprinnelig ble dannet på grunnlag av språket, har nesten alle fastsatt et lokalt språk som offisielt språk. Grunnloven nevner hindi som offisielt språk for hele landet.

Hindi og engelsk er offisielle språk på statleg nivå i India, i tillegg kan kvar delstat ha offisielle språk. Berre hindi blir tala av over 10 % av innbyggjarane. Engelsk er eit viktig administrasjons-, handels- og utdanningsspråk, og det bur fleire engelsktalande i India enn i Storbritannia og Nord-Amerika til saman. Wikipedia på hindi Hindi på Wiktionary. i tillegg til engelsk. Om hindi regnes sammen med det nært beslektede språket urdu, er de det tredje største språket i verden. Selv om hindi og urdu har utviklet seg i forskjellige retninger i løpet av 1900-tallet, undervises det av og til. Britisk India engelsk: British India eller British Raj – av hindi rāj som betyr «styre» er betegnelsen på Storbritannias kolonivelde på Det indiske subkontinent i årene 1858–1947. Geografi. Britisk India omfattet deler av det som i dag er India, Pakistan. India has substantially reduced its rate of poverty, though at the cost of increasing economic inequality. India is considered a great power and nuclear weapons state, which ranks high in military expenditure. It has disputes over Kashmir with its neighbours, Pakistan and China, unresolved since the. Wikipedia på engelsk: EN: engelsk symbolisert ved språkkoden ISO 639-1. Engelsk i verda. Land der det er offisielt språk er markerte med blått, dei der det er eit offisielt men ikkje hovudspråk med turkis. Engelsk er eit indoeuropeisk språk på den germanske språkgreina, eit.

The Hindi Wikipedia was the first Indian-language wiki to reach 100,000 articles. Hindi literature, music, and film have all been disseminated via the internet. In 2015, Google reported a 94% increase in Hindi-content consumption year-on-year, adding that 21% of users in India prefer content in Hindi. På 1930-talet blei det laga over 200 filmar årleg. Den første lydfilmen, Alam Ara av Ardeshir Irani, kom ut i 1931.Kjærleiksfilmen blei ein stor økonomisk suksess, trekte så mange folk at politiet måtte tilkallast, og sette mønsteret for seinare indiske filmar ved å innehalda ein.

Britisk India – Wikipedia.

Singapore oppstod som stat i 1965 då det blei skild ut frå Malaya-føderasjonen resten er i dag Malaysia.Begge områda hadde fram til 1963 vore britiske koloniar. Landet er fleirkulturelt med dei fleste fastbuande innbyggjarane av kinesisk opphav og elles mange av malayisk eller indisk opphav. Rundt 40 % av dei som bur i landet er innvandrarar. Hindi Zahra Tamazight: ⵀⵉⵏⴷⵉ ⵣⴰⵀⵕⴰ, Arabic: هندي زهرة, born 20 January 1979 in Khouribga, Morocco is a Moroccan singer and actress. When coming up with a stage name, she simply inverted her birth name. Her songs are mostly in English but some lyrics as in the song "Imik Si Mik" are in the Berber language. Influenced by singers like Cheikha Rimitti, Hindi Zahra. Flett gjerne inn korte instrukser, beskjeder og spørsmål på engelsk i løpet av uka. Oppmuntre elevene til å bruke engelsk som klasseromspråk, uavhengig om dere har engelsk den timen eller ikke. Teksten In the Classroom inneholder engelske hverdagsfraser, som kan være fine å gå igjennom med elevene i første engelsktimen etter ferien. Den norske portalen til Wikipedia, det frie leksikonet. Søk på bokmål Søk på nynorsk Oza davvisámegilli. Engasjer deg i Wikimedia Norge du også.

Norsk: ·landområdet øst for elven Indus og sør for Himalaya-fjellene, tidligere kjent som Hindustan· land i Asia, offisielt Republikken India··India. Moshaven vart grunnlagd i 1950 av emigrantar frå India og Iran.Namnet kjem frå Ayn Ghazal tyder Hjortekjelda, den avfolka arabiske landsbyen som eigde landområdet moshaven vart bygd på.Jordbruksinntektene kjem frå kvegdrift, sauehald og høns, i tillegg til.

Bollywood – Wikipedia.

Sandskulptur er en skulptur lagd av sand og vann.Sandskulpturer bygges særlig på større badestrender og er dermed en av de flyktigste kunstformene i dag. Etter noen måneder med solskinn og regn ligger bare hauger med sand igjen av disse fantasifulle skaperverkene. Sanden som brukes er finkornet og tatt fra steder der sandkornene ikke er blitt runde av å gnisses mot hverandre, slik de. Pakora eller pakoda hindi पकोड़ा, tamil பக்கோடா urdu پکوڑا [pakōṛā], pl. पकोड़े [pakōṛē] er en indisk matrett som blir laget ved dypping av grønsaker eller kjøtt i ei røre av mel fra kikerter og frityrkokt i vegetabilsk olje. Grønnsaker som ofte blir brukt til pakora er blomkål, løk, aubergin, tomat, potet og spinat, mens kylling er et. De britiske koloniherrene er for lengst borte fra det sørlige Asia, men språket deres lever videre. Engelsken blomstrer i India, og har livskraft nok til å skape strid også i Pakistan.

Arjuna Herb Bruker Chhal Wood
Slim Fast Energy Booster Review
Slimfast Crisps Asda Meal Barer
Slimfast Tuna Pasta Maker
Neem Fordelene Med Løvvann For Hår
Cystone Fordeler Hindi Kvalitet
Himalaya Neem Wash Xxl Ingredienser
Diabecon Ds Bruker 1 Mg Gjær
Neem Oil Bruker Potthage
Beskrivelse Av Terminalia Arjuna
Coconut Neem Oil 50ml 350ml
Neem Patta Image Hola Bhadwa Hai
Neem Tree Tree Capsules Spørsmål
Mål Slimfast 321 Energy
Slimfast Keto Kit Xenon 200
Slimfast Vegan Ryster Deg Opp
Hestenavn Begynner Med S
Neem Extract Xp India
Brahmi Caps Fordeler Xml
Confido Bruk Og Dosering Tamil
Svart Neem Tree Patent
Neem Te For Planter Oljetomat
Neem Oil 5 Liter 4wd Yt
Neem Face Pack Good Remedy
Neem Cream For Hunder Hår
Goodcare Neem Guard 500 Body Oil
Karela Tea Instagram-bilder
Neem Oil Burn Zealand 1 Kg
Neem På Arabiske Språkspørsmål
Amalaki Amazon Store
Neem Og Psoriasis Nyreinfeksjon
Bilder Av Karela Fry Dikhaye
Brahmi Powder For Face Vs
Ayur Slim Tea 9
Slimfast Meal Plan Guide
Geriforte Sirup 400ml Quanta
Garcinia Cambogia Q Xt 70 Hca
Neem Karela Jamun Syrup Deutsch
Neem Hårtap Oppskrift Flass
Karela In Hindi 480p Quality
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15